STALOW FEST DESDE DINS

23/02/2018
STALOW FEST DESDE DINS


Amb la publicació d’aquest primer article, tenim l’honor de presentar la primera pàgina web de disseny propi. Per aquest motiu, després de haver-me proposat redactar aquest article, he cregut oportú parlar sobre què hi ha rere aquest festival tan singular.

Tot va començar l’any 2015, el dia 12 de setembre, data del primer Stalow Fest. Aquest esdeveniment va donar lloc a una competició de skate, una batalla de gallos, una competició de hiphop “All Styles” i un bolo de 3 concerts. Tot i la pluja, les activitats es van poder desenvolupar correctament.

Poc després, es va fundar l’Associació Stalow Manresa, amb la missió de cuidar i perdurar aquest festival a la nostra ciutat. Aquesta associació és una organització sense ànim de lucre i oberta a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la mesura que desitgin.

Gràcies a tots els socis que han col·laborat, ja sigui amb aportacions o realitzant treballs, som avui on som. Sense la dedicació del Luciano Chinke no podríem avui presentar aquest article a la nostra web. Tampoc hauríem pogut mostrar la web dels anys anteriors sense la feina del Salim Achtibat.

Es per això que he dedicat aquest article a explicar que l’Stalow Fest és una realitat gràcies a un equip de persones que hi dedica molta il·lusió i esforç durant l’any. Aquest equip te les portes obertes a totes aquelles persones que també vulguin il·lusionar-se i aportar el seu granet de sorra, fent-se soci de l’Associació

Stalow Manresa i ajudant a fer un festival millor.